Politika zasebnosti – Mizarstvo Bendl


Zadnja posodobitev: 01. oktobra 2023
Veljavno od: 01. oktobra 2023

Ta politika zasebnosti opisuje smernice podjetja:

Mizarstvo Bendl, Rok Špendov, s.p.,
Spodnja Dobrava 2,
4245 Kropa,
Slovenija,
E-pošta: mizarstvobendl@gmail.com,
Telefon: 040 569 448

o zbiranju, uporabi in razkritju vaših informacij, ki jih zbiramo, ko uporabljate našo spletno stran (https://mizarstvobendl.si). (v nadaljevanju “Storitev”). Z dostopom ali uporabo Storitve soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših informacij v skladu s to politiko zasebnosti. Če s tem ne soglašate, prosimo, da ne dostopate do Storitve ali je ne uporabljate.

To politiko zasebnosti lahko kadarkoli spremenimo brez predhodnega obvestila in spremenjeno politiko zasebnosti bomo objavili na Storitvi. Spremenjena politika bo začela veljati 180 dni od datuma objave spremenjene politike na Storitvi in vaš nadaljnji dostop ali uporaba Storitve po tem času predstavlja vaše sprejemanje spremenjene politike zasebnosti. Zato priporočamo, da redno preverjate to stran.

 1. Kako uporabljamo vaše informacije:

  Informacije, ki jih zberemo o vas, bomo uporabili za naslednje namene:

  1. Marketing/ Promocija
  2. Zbiranje povratnih informacij od strank

  Če želimo vaše informacije uporabiti za katerikoli drugi namen, vas bomo zaprosili za soglasje in vaše informacije bomo uporabili le ob vašem soglasju ter le za namen(e), za katere ste dali soglasje, razen če smo sicer zakonsko dolžni ravnati drugače.

 2. Kako delimo vaše informacije:

  Vaših osebnih informacij ne bomo prenesli tretji osebi brez vašega soglasja, razen v omejenih okoliščinah, kot je opisano spodaj:

  1. Analitika

  Od takšnih tretjih oseb zahtevamo, da osebne informacije, ki jih prenesemo, uporabijo le za namen, za katerega so bile prenesene, in jih ne zadržijo dlje, kot je potrebno za izpolnitev tega namena.

  Vaše osebne informacije lahko razkrijemo tudi v naslednjih primerih: (1) za skladnost z veljavno zakonodajo, predpisom, sodnim nalogom ali drugim pravnim postopkom; (2) za uveljavljanje vaših sporazumov z nami, vključno s to politiko zasebnosti; ali (3) za odzivanje na trditve, da vaša uporaba Storitve krši pravice tretjih oseb. Če se Storitev ali naše podjetje združi ali združi z drugim podjetjem, bodo vaše informacije ena od sredstev, ki se prenesejo na novega lastnika.

 3. Vaše pravice:

  Glede na veljavno zakonodajo imate lahko pravico dostopati do svojih osebnih podatkov, jih popraviti ali izbrisati ali prejeti kopijo svojih osebnih podatkov, omejiti ali ugovarjati obdelavi vaših podatkov, zahtevati, da delimo (prestavimo) vaše osebne informacije drugemu subjektu, umakniti soglasje, ki ste ga dali za obdelavo vaših podatkov, pravico do vložitve pritožbe pri pristojnem organu in druge pravice, ki so pomembne v skladu z veljavno zakonodajo. Za uveljavljanje teh pravic nam lahko pišete na admin@mizarstvobendl.si. Na vašo zahtevo bomo odgovorili v skladu z veljavno zakonodajo.

  Upoštevajte, da če nam ne dovolite zbrati ali obdelati zahtevanih osebnih informacij ali umaknete soglasje za obdelavo istih za zahtevane namene, morda ne boste mogli dostopati ali uporabljati storitev, za katere so bile zahtevane vaše informacije.

 4. Piškotki in drugo

  Za več informacij o tem, kako uporabljamo te tehnologije in vaše možnosti v zvezi z njimi, glejte našo Politiko piškotkov.

 5. Varnost:

  Varnost vaših informacij je pomembna za nas in uporabili bomo razumne varnostne ukrepe za preprečevanje izgube, zlorabe ali nepooblaščene spremembe vaših informacij pod našim nadzorom. Vendar ob upoštevanju inherentnih tveganj ne moremo zagotoviti absolutne varnosti in zato ne moremo jamčiti ali zagotoviti varnosti kakršnih koli informacij, ki nam jih posredujete, in to počnete na lastno odgovornost.

 6. Pritožba / Pooblaščenec za varstvo podatkov:

  Če imate kakršne koli pomisleke ali vprašanja glede obdelave vaših informacij, ki so na voljo pri nas, nam lahko pišete na našega pooblaščenca za varstvo podatkov na naslov:

  Andraž Ješe, programerske rešitve, s.p.,
  Spodnja Dobrava 9,
  E-pošta: info@andrazjese.si.

  Vaše pomisleke bomo obravnavali v skladu z veljavno zakonodajo.

Politika zasebnosti je bila ustvarjena z CookieYes.